Transporten vanuit Italië

Momenteel ontvangen wij veel vragen met betrekking tot de beschikbaarheid van (Italiaanse) wijnen in verband met het Coronavirus. Zonder uitzondering zijn tot op heden al onze Italiaanse producenten operationeel.

Het klopt dat momenteel wegtransport vanuit Italië bemoeilijkt wordt door terughoudendheid van transporteurs i.v.m. mogelijke quarantaine.

In het kader van CO2 reductie maakt WorldWideWine.nl echter al jaren gebruik van een treinnetwerk voor binnenkomende goederen. Hier valt ook de overgrote meerderheid van binnenkomend Italiaans transport uit (noord) Italië onder. Dit netwerk is nog volledig operationeel en we ontvangen nog zendingen op dagelijkse basis.

Om een hoge servicegraad te garanderen houdt WorldWideWine.NL voorraden aan die boven het industriegemiddelde liggen. Om toch eventuele schokken in onze aanvoer voor te zijn wordt momenteel extra voorraad genomen van belangrijke leveranciers.

We hopen met dit bericht eventuele zorgen bij u weg te nemen. We monitoren de situatie van dag tot dag en berichten u mocht de situatie veranderen.

Voor verdere vragen staat ons team tot uw beschikking.

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Andere openingstijden winkels!

in Zaandam gaan wij nu open van dinsdag tot en met zaterdag en in Weesp zijn wij alleen open op vrijdag en zaterdag! Kijk op google of op de website www.worldwidewine.nl

CONTACT

Tel: +31 683172704

Email: hvdd@worldwidewine.nl

Buitenveer 6&8

1381AD WEESP

THE NETHERLANDS

Winkel adres (DE WIJNOUTLET)

Nieuwstad 20 - 1381 CC- WEESP

DE WIJNOUTLET - ZAANDAM

Westzijde 358 - 1506GK - ZAANDAM

MAIL

© 2017 WORLDWIDEWINE