Transporten vanuit Italië

Momenteel ontvangen wij veel vragen met betrekking tot de beschikbaarheid van (Italiaanse) wijnen in verband met het Coronavirus. Zonder uitzondering zijn tot op heden al onze Italiaanse producenten operationeel.

Het klopt dat momenteel wegtransport vanuit Italië bemoeilijkt wordt door terughoudendheid van transporteurs i.v.m. mogelijke quarantaine.

In het kader van CO2 reductie maakt WorldWideWine.nl echter al jaren gebruik van een treinnetwerk voor binnenkomende goederen. Hier valt ook de overgrote meerderheid van binnenkomend Italiaans transport uit (noord) Italië onder. Dit netwerk is nog volledig operationeel en we ontvangen nog zendingen op dagelijkse basis.

Om een hoge servicegraad te garanderen houdt WorldWideWine.NL voorraden aan die boven het industriegemiddelde liggen. Om toch eventuele schokken in onze aanvoer voor te zijn wordt momenteel extra voorraad genomen van belangrijke leveranciers.

We hopen met dit bericht eventuele zorgen bij u weg te nemen. We monitoren de situatie van dag tot dag en berichten u mocht de situatie veranderen.

Voor verdere vragen staat ons team tot uw beschikking.

25 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Wie o wie was er vanmiddag in onze winkel?

Er is iets mis gegaan met een betaling van een doos Blauensteiner en een doos Gaul Spätburgunder vanmiddag (woensdag 16.40uur) in de winkel. Het betreft een lieftallige dame met een Kia. We weten alle

CONTACT

Tel: +31 683172704

Email: hvdd@worldwidewine.nl

Buitenveer 6&8

1381AD WEESP

THE NETHERLANDS

Winkel adres (DE WIJNOUTLET)

Nieuwstad 18 - 20 Weesp

MAIL

© 2017 WORLDWIDEWINE