top of page
Zoeken

Lauretana Mineraalwater

Lauretana is het beste en het zuiverste mineraalwater. Wij zijn importeur van dit water!


Lauretana is dankzij zijn puurheid een premium merk in de drankenwereld. Het water vindt zijn oorsprong in het hydrogeologische gebied van de Monte Rosa-gletsjer, die met zijn 4.600 meter hoogte de grens tussen Italië en Zwitserland domineert, en oprijst op een ongerepte plek van meer dan 1000 meter boven de zeespiegel, vrij van industriële en agrarische nederzettingen.


De zuiverheid van dit geschenk van moeder natuur wordt ook versterkt door een andere bepalende geologische factor: voordat het licht wordt gezien, stroomt het Lauretana-water diep onder de grond en doorkruist het een eeuwenoud bed van graniet dat al zijn organoleptische eigenschappen beschermt en het microbiologisch zuiver houdt. Granietrotsen geven geen minerale zouten af ​​en bepalen ook het lage vaste residu (14 mg/l) dat Lauretana zijn recordbrekende lichtheid geeft.


Om deze zuiverheid op de beste manier te behouden en intact aan onze klanten te leveren, wordt het Lauretana-water op korte afstand van de bron gebotteld, door middel van een proces van "natuurlijke zwaartekracht" waardoor de vitale moleculen niet worden gewijzigd of vernietigd. Met andere woorden: Lauretana wordt puur geboren en bereikt de klant in al zijn puurheid om de bron van zijn welzijn te zijn.


Wij hebben glazen verpakkingen 1.0 liter in dozen van 6 in de varianten Koolzuur en Natuurlijk (plat). PET (gerecycled) 1.5 ltr in verpakkingen van 6 flessen in de varianten licht koolzuur en natuurlijk (plat) en 0,5 PET flesjes natuurlijk water in verpakkingen van 24 flesjes. Af te halen (op afspraak) bij onze opsalg in Zaandam. Of op bestelling.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rosé

Comments


bottom of page